Tips för barren!

❤   
//Sophia

Grym kväll!

Hade en aaaas grym kväll med goaste kompisarna! På hemvägen såg vi 2 skiiit stora älgar och vi stannade bilen och dom stod kvar, haha men de försvann när jag gjorde konstiga "muuu" ljud. Bloggar mer imorgon men nu är jag så trött så jag känner att jag måste lägga mig!
Två bilder från träningen idag!
 
 

Tjejkväll nuu! ❤

Nu blir det tjejkväll hemma hos söta Emelie! Mitt nya linne från JC btw!
+ mitt armand med orden: Love, faith, hope, believe. ❤

Träning!

Nu blir det träning igen och senare blir det tjejkväll hemma hos Emelie. Det kommer bli super kul. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig men det visar jag sen. Just det! Ville bara tipsa om den här tejpen som är jätte bra när man ska träna på barrana. Jag kan visa ett tips senare hur man kan använde tejpen på ett bra sätt!
 
 
//sophia
 

Nu blir det träning med tjejerna! (as usual!) ❤

//Sophia!

 

Hjälp!

Asså jag behöver eran hjälp nu typ. Jag fyller år i november och funderar på om jag ska önska mig en till gymnastikdräkt i present och jag tro att jag ska det! Men här är frågan, vilken tycker ni? Kommentera vad ni tycker!
 
1.
 
2.
//Sophia

Träning imorgon ❤

 Imorgon så är det träning som vanligt! Ehm sist så tog jag några kort och filmade men kände att inget blev särklilt bra. Många bilder blev suddiga osv. Men imorgon så hoppas jag på att det kommer upp bilder OCH videos. Här är i alla fall en bild från träningen i tisdags. Tyvärr så tränade jag inte i torsdags för jag hade moppe kurs då!
 
 
 
 
 
 

Te ♥

Idag skulle jag igentligen gå och träna idag men när jag vaknade kände jag mig illamåend/feber så jag va tvungen att stanna hemma. Så just nu sitter jag i sängen och dricker te och skriver detta blogginlägget. När jag har druckit upp mitt te tänkte jag sova en stund och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar!  
Bjuder på en lite gladare bild från i går! ❤
 
//sophia

Dagens!

Här är en slarvig bild på dagens outfit!
Svart jeans: Gina Tricot
Vit topp: Gina Tricot
Orange bandeau: Lindex
Och halvplattat hår!
//Igga min min!
 
 
/Sophia

Höst ❤

Man har verkligen märkt av att hösten är på väg nu, det blåser, regnar, soligt och röda/orangea löv på marken. Idag slutade vi 12 och jag åkte hem med en gång. Sen så tänkte jag att det är ju fredag idag och då får man unna sig något gott, så jag bakade en kladdkaka! 

Sen så gick jag en promenad hemma hos mig (i skogen) haha! 

//Sophia ❤


Systemkamera!

Idag har min mamma köpt en systemkamera för hon ska åka och jobba i Australien i några veckor så hon va tvungen att ha en bra foto/video kamera så hon köpte en idag. Fast det är en liten sort fast den är fortfarande lika bra som de större! Jag tog några kort så lägger upp dom nu. Åå just det! I går var det min och mina kompisars första gymnastik träning på ett tag och det gick jätte bra. Jag trodde att jag skulle vara värsta otränad efter sommarlovet men jag kände mig faktiskt inte så otränad Haha men när man hade dräkten på sig blev det rätt så varmt? Jag vet inte varför men den är varmare än ett linne! 
 
Idag när jag vaknade kände jag att jag hade världens träninsverk i typ hela kroppen så jag använder "voltaren" den fungerar faktiskt väldigt bra! På lördag kommer det ut videoklipp och bilder från träningen!
 
 
 
 
 
//Sophia
 

Skorpionen!

Ett tag så tränade jag bara på skorpionen och då va jag bättre men jag har inte tränat så mycket på det längre så jag är inte lika bra tycker jag men jag ska träna massa så att jag blir bättre!
På bilden ser ni även mina nya gymnastik shorts och dräkten såklar ;)
Om en stund ska jag duscha och sen ska jag dra på mig mina myskläder eftersom det regnar!

stretching!

Just nu strechar jag medans jag skypar med Tilde, Haha hon sjunger på en random låt!.
Visar lite bilder senare!, här är en gammal bild när jag gör skorpionen;) 
 

RSS 2.0