Snart börjar gymnastiken!

På tisdag börjar gymnastiken och jag och mina kompisar är aaas taggade!
Alla vi tjejer har fått våra gymnastikdräker och jag och tilde har även fått shorts till dräkterna, Alma och de andra skulle pröva våra innan de beställer shorts! I alla fall nu ska jag snart ha franska och sen har jag lunch och efter det så har jag svenska. Jag älskar fredagar för då slutar vi 12 och Olivia har sin moppe idag så hon skulle skjutsa mig hem. Så då behöver vi inte vänta på bussen, som kommer typ 1!
Haha har ingen bra bild men här är en bild på tildes dräkt. Grymt snygg! 
 

Nail inspiration ♥

 
 
 
//Sophia

Mina tips!

Några av mina många favorit produkter!
 
FIT me fondation Maybelline. 150 kr skulle jag tro!
 
One by One mascara från Maybelline. 145 kr skulle jag tro!
 
Isadora puder! Det absolut bästa pudret jag någonsin haft! 119 kr tror jag? 
 
//Sophia
 

Hallå!

Hejsan hejsan! Äschhh vet inte vad jag ska säga. Jag har försökt ladda upp en video som jag gjorde för ett tag sedan men det funkar ju inte!! -.- Aja idag så försökte jag och min pappa få tag i något slags tyg till bommen men såklar ska det ju inte finnas något bra. Så vi ska åka till göteborg nån dag och försöka hitta något bra där!
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, eller jo! Jag ska beställa lite saker hade jag tänkt mig ;)
 
Ni får gärna lämna en söt kommentar om vad ni tycker jag ska skriva om!
 
//Sophia

Finare hår!

Tänkte ge er lite tips på några bra hårinpackningar (enligt mig). Hårinpackning är bra ifall man vill har friskare och finare hår. Man kan använda det 1-3 gånger i veckan, men bara inte för ofta för då vänjer sig håret vid det och håret känns inte lika lent och fint. 
 
Till mitt hår använder jag tresemmes hårinpackning. Den fungerar riktigt bra men jag tycker att den ger bättre resultat efter några gångers användning. Man kan hitta denna hårinpackningen lite överallt. Den finns på Kicks och på de flesta matafärer. Jag köpte min på Coop. Ni kan tänkta på att de flesta saker är lite billigare på tex en matafärer än kicks, tex.
Pris: 95 kr (tror jag) 
 
 
 
Jag använder även "elvital anti breakage". Jag har köpt den hårinpackningen 2 gånger innan och den är riktigt bra speciellt om man har slitna toppar. Den mjukar upp håret och det känns som om man inte har slitet hår längre! (men om man har riktigt slitet hår rekomenderar jag att man klipper det) 
Min "Elvital" köpte jag på Kicks och där kostade den cirka 75 kr, inte så dyrt. 
Men min andra köpte jag när jag va inne på coop och där kostade den bara runt 30-40 kr. 
 
 
//sophia
 
 
 
 

Bilder!

Här är bilder från liseberg! Mina egna bilder :)
 
 
Vi åkte seriöst denna!
 
 
 
 
 
Ååå nej det va inte jag som vann chokladen (sandras)! ;)
 
 
 
Liseberg på kvällen är helt underbart!!
//sophia

Liseberg!

Igår var jag på liseberg, därför va inte uppdateringen bra :S
Men jag gick i alla fall upp tidigt och så tog vi bussen så att vi va framme vid 11 tiden. Men det dåliga va att det redan va fullt med människor. Men det va kul ändå. Just det!!, Liseberg på kvällen är helt underbart! Alla lampor lyser i en massa färger :) Haha jag kom hem typ vid tolv så vi va på liseberg i nästan 11 timmar. Gissa om mina fötter va döda?
 
Kommer säkert en bildbomb snart men jag tog inte så många kort utan Sandra gjorde det, så hon skickar bilderna till mig! Ehm aa har inte så mycket mer att säga men jag ska i alla fall ner och bygga klart bommen med min pappa ;)
 
Haha gullig bild!
Men som sakt det kommer mer bilder senare!
//sophia

Mina naglar ♥

Så här blev resultatet, ska bara ta på lite top coat nu! 
Det är absolut inte svårt. Och jag är inte såå bra på att pyssla med naglarna!
Förlåt för ljuset men mina lampor på sminkbordet gör så att ljuset på bilder ej blir bra.
Just det, Imorgon ska jag till liseberg med Sandra :) Hoppas jag vinner stjärnvinst!
 
Kanske inte det finaste men det är bara andra gången jag gör detta!

Nails!

Ikväll hade jag tänkt ge er ett lätt och roligt tips! Ombre nails kallas det och ser ut som dip dye (fast på naglar) 
Det tar typ bara 5 minuter att göra det här. Om du är en person som gillar att pyssla med dina naglar fast inte är så duktig på det är detta ett GRYMT tips! Visar mitt resultat senare. Kika gärna på videon. 
Observera att det inte är jag på videon. 
 

Lunch/fukost

Nu äter jag lite lunch/frukost. Idag så har min pappa köpt materialet till bommen och vi bygger den idag om det inte regnar för mycket! 
Hhaha första försöket! Nästa gång jag och tjejerna träffas för att träna och sånt kan vi ta ett nytt kort. Och se om man har förbättras ;)
 
Vi ser inte såå proffsiga ut nu!!!! Men det kommer en ny bild! :D

Inställt!

Idag skulle vi ner till ett bad ställe för en Ku träff men jag och min bror ska inte åka. Det är konstigt väder för det är 20-25 grader men jätte monligt? Vet inte men just nu började det spöregna så jag vet inte om jag känner för att åka moppe i regnet. Och vem vet det kanske börjar åska och jag haaaaaaatar åska :( Fast det är mysigt med åska om man är hemma och har mysiga kläder på sig!
Imorgon på morgonen ska min pappa och hans kompis bygga en bom åt mig! As glad för det! Igentligen så skulle dom göra det idag men hans kompis kunde inte idag!  Bommen kommer inte vara så hög. Kanske 
10-30 cm hög och längre än på bilden!
 
Nästan någonting sånt här. Fast längre och lite högre!
 
Istället för en sån här:
 
Visst de högre bommarna är mycket coolare men de låga är bättre om man ska lära sig nya saker!
Och så är det bättre med en låg i trädgården ;)
 
Ha det bra//Sophia
 
 

Träff!

Idag klockan 6 ska jag på en ku- träff. Jag har ju konfirmerat mig och efter det kan man gå i Ku. I Ku brukar man hitta på roliga saker och sånt, så idag hade vi tänkt att träffas igen vid ett bad ställe. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kanske ska grilla och sånt som vi gjorde en annan gång!
 
Aja idag så sov jag länge och vaknade för ett tag sedan. Så är lite trött nu. Idag kaaanske jag och min pappa ska bygga en bom till mig. Haha typ överlycklig tjej här hahaha ;) Aja ska träna lite nu, strecha och sånt splitt, spagat. Har ju inte varit på gymnastiken nu på rätt så länge (sommarlov) Så jag känner att jag måste strecha ändå några gånger i veckan!
 
Bjuder på tre riktigt söta bilder sen när Tilde och Johanna va hemma hos mig för ett tag sedan :) 
 
Blåbärsläppar såklart ;)
 
 
Ha det bra//Sophia

Nu har jag tänkt börja blogg här! :)

Nej, nu vet ni vad! Nu ska jag dra igång bloggen igen! Jag har bloggat förr på en annan blogg men gillade inte namnet så tänkte att jag skulle göra en ny blogg! Jag har ingen aning om hur länge detta kommer hålla och om jag kommer fortsätta blogga? Men jag kände för det! 

Idag har jag hjälp min lillasyster som haft/haaaar kalas. Hon bjöd över några tjejer och så skulle dom ha pyamas party! (gulligt) Ehm aa dom skulle baka en kladdkaka men jag vet inte vad dom gjorde men den va stenhård och smakade baaara socker? o.O Så jag ärbjöd mig att baka en ny åt dom! 
 
Och idag blev jag heeeelt hyper (asså jag menar verkligen det) Jag har väntat i typ 3 veckor på att min gymnastikdräkt skulle komma och idag kom min mamma hem med den! Det som är dåligt är att jag bestälde ett par shorts till också (vill inte ha mina adidas shorts till dräkten) Men dom va typ slut så dom skickar iväg de senare. Men i alla fall så har typ sprungit runt med den hela dan. Man fick också med en gummisnodd som matchar till dräkten! :)
 
 
 
 
Ha det bra//Sophia!

RSS 2.0