Macarons! ❤

Äntligen så klarade jag av att göra macarons!  Jag gjorde men jordgubbssmak och de blev såååå goda! Men de blev inte så höga som jag trodde att de skulle bli och så blev de lite större än vad jag tänkte mig men men.
//Sophia

Macarons!

Idag ska jag ge mig på och baka macarons. Detta är fjärde eller femte försöket men idag ska jag klara det. Man lär sig av sina misstag säger man ju! Nej men jag hoppas att de fungerar idag. Jag lägger upp bilder senare hur de blev men jag lovar inget. Det kan sluta bra eller så kan det sluta illa.. Haha!
//Sophia ❤

Jag gör rondat flickis!

Igår så va vi och tränade och vi ska även dit idag igen! Vi tränade på rondat flickisar osv!


Jaha!

Mina videos från träningen frungerade tydligen inte sa en av mina kompisar! Men det var nog för jag "bädda in den" från facebook. Men jag kan kanske filma mer imorgon och lägga upp. :) 
Men jaja nu ska jag göra läxor. 
Bjuder på en bild från slutet av sommarlovet!

Söndag!

Aa idag har jag inte gjort så mycket. Jag har jobbat med mina läxor och så följde jag med min pappa och handlade lite mat. Jag köpte även lite mer tejp till mina händer för gymnastiken! Just det min mamma har åkt till Australien för hon är på jobb resa så hon tog med system kameran så jag kommer ta kort med mobilen om ni undrar över den halv dåliga kvaliten. Jag har även bestämt mig för vilken dräkt jag ska beställa hihihi! Men det blir en överaskning. Så jag kommer väll få den lagom till min födelsedag hopas jag. När jag beställde min förra dräkt tog det mer än 4 veckor men om jag har tur kommer den fortare!
 
//sophia!

Vilken?

Haha har beslutångest! Jag vet inte vilken jag ska välja och jag ska beställa en på helgen. Vilken tycker ni?
 
 
 
//sophia

Haha!

Aa jag la ju upp två videoklipp från träningen. Förlåt för dålig kvalite men jag visste inte hur jag skulle göra det annars för att lägga upp klippen på bloggen :S Men hoppas att ni kan se klippen i alla fall! Välldigt stora blev de också o.O Aja!

Sminkvideo snart!

Hihi är ju hemma själv och tittar på film och så men efter det så visste jag inte vad jag skulle göra så då tänkte jag att jag kunde göra en sminkvideo. Haha underhåller mig själv! Men den kommer upp senare eller imorgon.
 

Mys! ❤

Nu så sitter jag i soffan och tittar på film och äter Ben&Jerry's!
Den goaste såklaaaart!

Hemma

Kom hem för ett tag sedan och nu så har jag duschat och ätit. Ska snart jobba lite med matten. JA jag vet att det inte låter kul att jobba med matte på helgen men jag känner att jag måste jobba lite. Om ett tag så åker min mamma, pappa och mina småsyskon hem till en familj vi känner men jag ska inte med för jag vill hellre vara hemma och vila. (Ben&Jerry's och film). Hoppas ni får en mysig lördagskväll! 
Bjuder på en bild från skolavslutningen! 
//Sophia

Träning ♡

Nu så blir det träning igen! Idag mår jag mycket bättre. Bara lite förkyld och hostig men annars så är det hur bra som helst! Det kanske kommer någon bild från träningen idag. 
 
Just det! Igår helt random så stod det två hästar nära vårat hus? Haha men det va grannens hästar som va på upptäcksfärd. Men det kom en och hämtade hästarna bara några minuter senare. 
Söta hästar i alla fall! ♡
 

Här ska det stå en text.

Jag är inte alls på bra humör idag! Igår när jag körde moppe 3 timmar i regn och det blåste kände jag att jag fick ont i halsen och idag så är det ännu värre. Och för att göra saken bättre så har jag blivit förkyld också. 
Aja bloggar kanske mer senare.

Yippie!!!

Det gick hur bra som helst på moppe körningen. Ååå så glad jag är nu! 
Det enda svåra är när man kommer i en korsning med alla ljus och pilar hit och dit men annars så gick det hur bra som helst! (haha glad!!!) När jag kom hem så tog jag en lång varm dusch för när vi körde moppe regnade det konstant i 3 timmar... -.- Men men. Just nu ligger jag i min säng och dricker vanilj te medans jag skriver. 
Jag har så sjukt ont i min hals nu efter idag, för det blåste så kallt. Så jag hoppas att jag kan träna imorgon.
 
Dricker te ur min fina te-mugg! ❤
 
 
Det gick nog så bra i dag för jag hade på mig mitt tur armband som jag fick av min pappa när jag var yngre! ❤
 
 

ÅÅÅÅÅÅ!

Idag så har jag moppekörning i 3 timmar! trafik, landsväg, bostadsområde. USCH vad nervös jag är!! Kunde typ inte sova och imorse så kunde jag knappt äta något. Men det ska ändå bli skönt att få det gjort. Och efter idag är det bara att plugga och plugga och när jag känner att jag kan allt så är det bara provet kvar. Jag har även hittat två fina mopeder! Antingen en rosa vespa eller en röd moppe. Det lutar åt en rosa vespa i alla fall.
 
Men nu måste jag gå om 5 minuter så önska mig lycka till. !!!
 
Lägger upp en lugnare bild än hur jag känner mig!
Puss Sophia! ❤

RSS 2.0